Eens op een dag...

Jeanet Landman
Steendijk 233, Assen
Mobiel: 06-13590459
Mail: jestola@xs4all.nl
Jeanet geeft Reconnection behandeling en Klank Healing

Re-connection betekent: opnieuw verbinden, opnieuw in contact komen, de verbinding herstellen. Dat is wat er bij Reconnection gebeurt; ik verbind je opnieuw. Met je gezonde deel, met je Hoger Zelf, met de lijnen van Hemel en Aarde. Zodat je jouw leven kunt gaan realiseren.

Hoe werkt het?
Een Reconnection behandeling helpt je te genezen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik werk niet zozeer met energie, maar crer ruimte waarbinnen de universele energie vrij kan stromen en genezing mogelijk wordt. Mensen hebben na een sessie vaak het gevoel dat er van binnen is "opgeruimd", blokkades zijn verdwenen. Reconnection sluit ons aan op een bron van licht en informatie en verhoogt onze lichtfrequenties. Dankzij de Reconnection kunnen we in contact treden met deze nieuwe niveaus van licht en informatie en ze zullen deel van jezelf gaan uitmaken.

Een behandeling voor jou op maat
De healing komt in de vorm die passend is voor jou op dit moment. De oneindige intelligentie van het universum weet precies wat nodig en passend is. Dat betekent, dat jij je er niet druk over hoeft te maken en dat ik geen garanties kan geven. Ik ben alleen een kanaal voor de energie van de Reconnection. Wees open en laat je verrassen, zonder verwachtingen.

Een Reconnection behandeling in de praktijk
Een Reconnection behandeling bestaat uit maximaal drie sessies van een uur binnen n tot twee weken. Soms is n sessie genoeg. Dat voel en bepaal je zelf.
Een Reconnection behandeling kost € 30,- per sessie.
Reconnection is ook heel geschikt voor dieren!
Let op!! Reconnection is geen vervanging van de eventuele behandeling en medicatie door je reguliere arts. Je bent zelf verantwoordelijk om een behandeling door de reguliere geneeskunde te ondergaan dan wel voort te zetten. Er wordt geen diagnose gesteld en ook geen specifieke ziekte behandelt.
Zie: www.thereconnection.nl.

Klank Healing

Ik werk met verschillende instrumenten als drum, oceandrum, ratels, bellen en met mijn stem. Een klankmeditatie onderga je, heerlijk liggend. Je hoeft niets anders te doen dan jezelf over te geven aan de klanken en deze het werk voor je te laten doen.
Ons lichaam bestaat voor zo'n 70 tot 80% uit water. Klank is een krachtig medium dat o.a. water in trilling brengt. Bij een klankhealing ervaar je diepe rust en stilte. Lichamelijk en geestelijk raak je helemaal ontspannen en in balans.